ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

2. el araç satışında düşüş var: Alım fırsatı mı?

Otomobil piyasasında dalgalı seyir sürüyor. İkinci el fiyatları bir anda yükseldi. Ardındansa düşüşe geçti. Uzmanlara göre ise yeniden alım fırsatı doğdu.

HABER MERKEZİ - | Son Güncelleme Tarihi:

2. el otomotiv piyasası bir hayli durağan seyrediyor. Uzmanlarsa bu sürecin tam bir alım fırsatı olduğunun altını çiziyor.

İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği Başkanı Hayrettin Ertemel, "Hem fiyatlar şu anda yatay seyirde devam ediyor. Hem de kampanyalar devam ediyor. Bunu bir fırsata çevirmesinde son tüketicinin fayda var. Yılbaşından beri esasında bir durağanlık söz konusu işlerimizde" diyor.

İkinci el araçlarda fiyatlar düşüş gösterdi. Galeriler de hem fiyatları düşürüyor hem de kampanya yapıyor.

Ertemel, "Eğer şimdi tekrar döviz bir yükseliş eylemi gösterirse araç fiyatlarının haliyle zam gelmesi söz konusu. Eğer sıfır araçlara zam gelirse ikinci el fiyatlara da otomatikman zam gelecek anlamına geliyor" diyor.


Etiketler:
2. el otomobil galeri araç satışı