Yaprak Dökümü'ndeki o sahneyle ilgili şoke eden gerçek! Meğer Gökçe Bahadır...

Yaprak Dökümü'nde Leyla karakterini oynayan Gökçe Bahadır, dizide oynadığı 'benim ne suçum var' sahnesiyle ilgili bilinmeyen bir gerçeği, yıllar sonra anlattı.
Reşat Nuri Güntekin'in aynı adlı romanından uyarlanan Yaprak Dökümü, üzerinden yıllar geçmesine rağmen halen sosyal medyada gündem oluyor. O dönem dizide rol alan isimlerden birisi, Leyla karakteriyle Gökçe Bahadır olmuştu.

Bahadır diziye damga vuran pek çok sahnede, ana karakter olarak yer almıştı. Akla gelen ilk sahnelerden biri ise, 'Benim ne suçum' sahnesiydi. O sahneyle ilgili gerçek, yıllar sonra ortaya çıktı.
Gökçe Bahadır, Leyla'nın kriz geçirdiği o anlarda, kapıya gerçekten vurduğunu ve ölçüyü ayarlayamadığı için kapının pencerelerden elinin geçtiğini söyledi.
Bahadır, o sahnede herkesin meraklandığını ama elinin dahi kanamadığını anlattı.
- Popüler Haberler -
Aras Bulut İynemli'den Ezgi Mola'ya… Sosyal medyayı sallayan dostluklar!
Türk ünlüler ve yabancı ikizleri! Hangisi daha çok benziyor?
Evde Tek Başına'nın yıldızı Macaulay Culkin'in karanlık dönemi… Şöhretin bedeli ağır oldu
Estetiksiz hali ortaya çıktı! Bircan Bali'nin eski fotoğrafı sosyal medyayı salladı
Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in bu hallerini hiç görmediniz! O kare yıllar sonra ortaya çıktı…
Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Soner'i artık bambaşka görünüyor! Mete Horozoğlu'nun son hali gündem oldu



