Türkiye Kültür Yolu Festivali Nevşehir'de 400 etkinlikle gerçekleşti... Kapanışı Bayhan yaptı

Türkiye Kültür Yolu Festivali'nin 8. durağı Nevşehir'de 2-10 Ağustos tarihleri arasında yaklaşık 400 etkinlikle düzenlendi. Festival, sevilen şarkıcı Bayhan'ın enerjik final konseriyle sona erdi.
Kültür ve Turizm Bakanlığınca düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali'nin bu yıl 8'inci ayağının yapıldığı Nevşehir'deki festival tamamlandı.

BAYHAN'DAN COŞKULU FİNAL KONSERİ
Nevşehir'de 2-10 Ağustos tarihleri arasında 37 farklı noktada yaklaşık 400 etkinliğin düzenlendiği festival, şarkıcı Bayhan'ın konseriyle sona erdi.
Tiryakinim', 'Seninle Olmak Var Ya', 'Ah İstanbul' ve 'Müjgan' gibi sevilen şarkılarını seslendiren Bayhan, zaman zaman sahneden inerek şarkılarını hayranlarının arasında söyledi. Nevşehir'de ilk kez konser verdiğini belirten şarkıcı; "Duygularımı ifade edemem. Kültür Yolu Festivali'ne bizi sizlerle buluşturduğu için çok teşekkür ediyorum" dedi.

- Popüler Haberler -

Serhat Kılıç sakallarını uzattı! Yeni proje müjdesini verdi

Nevşehir Kültür Yolu Festivali'nde sahneye Ebru Yaşar çıktı!

Festivalde Derya Uluğ coşkusu: Gazze'deki zulmün bitmesini diliyorum

Festivalde rap şöleni! Sagopa Kajmer sahnede şarkılarını seslendirdi

Güzelliği yıllara meydan okuyor... Nebahat Çehre göz kamaştırdı

Sevcan Orhan Bitlis'te coşturdu: Kurtuluşun 109. yıl dönümünde unutulmaz bir konser!
