Soykırımcı İsrail'i destekledi, konseri iptal edildi! En çok Robbie Williams'ın eşi üzüldü

İngiliz şarkıcı Robbie Williams'ın Salı günü gerçekleşecek olan İstanbul konseri iptal edildi. Gazze'ye soykırım uygulayan İsrail'i destekleyen Williams'ın konseri, kamu güvenliği gerekçesiyle iptal edildi. Williams'ın Türk kökenli eşi Ayda Field'den, üzüntüsünü dile getiren bir açıklama geldi.
İngiliz asıllı şarkıcı Robbie Williams, soykırımcı devlet İsrail'i destekleyen paylaşımlarda bulunuyor. Tel Aviv'de verdiği konserde de soykırımcı devleti destekleyen cümleler kuran Williams, Gazze'de İsrail saldırılarının başladığı 7 Ekim'de İstanbul'da konser vermeye hazırlanıyordu. Sosyal medya başta olmak üzere, birçok kesimden bu duruma tepkiler gelmeye başladı.

Gelen tepkiler ve iptal çağrıları sonrası Robbie Williams'ın konseri, kamu güvenliği gerekçesiyle iptal edildi. Williams'ın Türk kökenli eşi Ayda Field'den, karar sonrası bir açıklama geldi. Williams, "Ailemin bu harika ülkeyle yakın bağları var" sözleriyle üzüntüsünü dile getirdi.
- Popüler Haberler -
Niloya ve arkadaşları 8 şehirde sahneye çıkacak!
Fantastik dizi Sihirli Annem'de oynadığını duyunca şaşıracağınız 5 isim!
Kurtlar Vadisi'nin Duran Emmi'siydi... Kurtuluş Şakirağaoğlu yıllar sonra ortaya çıktı!
Meğer aslında Behlül o olacakmış! Aşk-ı Memnu'yla ilgili gerçek duyanları şoke etti
Yakın arkadaşların kaderi ortak çıktı: Zuhal Topal'la İnci Türkay'ın hikayesi hayrete düşürdü!
Performanslarıyla 'o rolü ondan başkası oynayamazdı' dedirten 4 isim!



