Sibel Can konserinde Ferdi Tayfur'u unutmadı!

Ferdi Tayfur bir süredir tedavi gördüğü hastanede geçtiğimiz hafta vefat etmişti. Sibel Can konserinde, Ferdi Tayfur'un şarkılarından oluşan bir potpori performansı gerçekleştirdi.
Sibel Can verdiği son konserde Ferdi Tayfur'u unutmadı. Geçtiğimiz hafta vefat eden arabesk müziğin üç büyük isminden biri olarak kabul edilen Ferdi Tayfur'un 'İçim Yanar', 'Yaktı Beni', 'Ben de Özledim', 'Huzurum Kalmadı' ve birkaç şarkısını daha potpori şeklinde söyleyen Sibel Can, performansı sonrası ayakta alkışlandı.

"Ülkemizin önemli değerleri büyük ustalar, sonsuza dek şarkılarıyla yaşamaya devam edecekler" Sibel Can, yakın zaman sonra piyasaya çıkacak olan 'Drama' adlı albümünün de müjdesini sahneden paylaştı.

- Popüler Haberler -

Pera dizisi ne zaman başlıyor? Dizinin konusu ne, hangi oyuncular var?

Aslıhan Karalar, TRT'nin yeni filmi "Son Sefer" ile geri dönüyor!

Buse Meral Aile Saadeti'nin Gönül'ünü anlattı: Oynarken kendimi keşfettim

Uraz Kaygılaroğlu'nun acı günü! Dedesi Metin Kaygılaroğlu vefat etti

Prens Hasharia öldü mü, neden öldü? Derya Pınar Ak diziden ayrılıyor mu?

Acun Ilıcalı milyarder dostu Ricardo Salinas'ı Türkiye'de ağırladı!
