Rafet El Roman'dan aşk itirafı: 'Biri var ama şimdilik evlilik yok'

Rafet El Roman geçtiğimiz akşam İstanbul'da sahneye çıktı. Konser öncesi soruları yanıtlayan El Roman, özel hayatıyla ilgili dikkat çeken itiraflarda bulundu.
Şarkıcı Rafet El Roman, önceki akşam dinleyicileriyle buluştu. Sahnedeki enerjisi ve söylediği şarkılarla sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatan şarkıcı, sahne öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Aşk hayatıyla ilgili yöneltilen sorulara cevap veren El Roman, "Evet hayatımda biri var. İleride bir evlilik de olabilir ama şu an için böyle bir planımız yok" dedi. Muhabirlerin, "Çocuk sahibi olmayı düşünüyor musunuz?" sorusu üzerine ise şarkıcı, daha önce geçirdiği operasyonu hatırlatarak, "Zaten çocuk sahibi olamıyorum, biliyorsunuz" diyerek konuyu esprili bir şekilde karşıladı.

İki çocuğu olan Rafet El Roman, çocuklarıyla ilgili bir soruya ise duygusal bir açıklama yaptı:
"Çocuklarımın anneleri birbirleriyle çok iyi anlaşıyor. Bu durum, beni çok mutlu ediyor. Ama her ikisiyle de yeniden bir ilişki yaşamak gibi bir durum asla söz konusu olamaz."
Ataşehir'de bulunan Lizzbon İstanbul adlı mekanda sahne alan Rafet El Roman, sahne performansında geçmişten günümüze hit olmuş parçalarına yer verdi.
- Popüler Haberler -

Malatya Kültür Yolu Festivali'nde Alişan coşkusu!

Diyarbakır Kültür Yolu Festivali'nin açılışını Serkan Kaya yaptı!

"Baba (The Godfather)" ve "Annie Hall" filmlerindeki rolleriyle tanınan Diane Keaton hayatını kaybetti

Adile Naşit filmi için 7 farklı afiş! Her biri bir gülüşünü anlatıyor

Binlerce başvuru, prestijli jüri... Dicle Film Festivali'nde geri sayım başladı!

Pascal Nouma'dan şampiyonluk mesajı: Bu sezon Beşiktaş olacak
