Ozan Doğulu 'Dolandırıcılık' iddialarına noktayı koydu!

Bodrum'da sahne alan Ozan Doğulu, konserlerin yoğun ilgiyle geçtiğini söyledi. Tatil ve iş temposunu bir arada yürüttüğünü belirten Ozan Doğulu, hakkındaki dolandırıcılık iddialarını da net bir dille yalanladı.
Ozan Doğulu, Bodrum'da sahne aldığı mekânda setin başına geçti. Yoğun kalabalığın eşlik ettiği gecede Doğulu, "Konserler güzel gidiyor" dedi. Tatil sorularına da yanıt veren Ozan Doğulu, "İşle tatil hep karışık. Bodrum'dayım deyince, 'İyi tatiller' diyorlar. Tatile gelmedik halbuki... İşimizi seviyoruz, hem dinleniyoruz hem çalışıyoruz" dedi.

Son günlerde basında yer alan "12 milyon TL dolandırıldığı" iddialarıyla ilgili de konuşan Doğulu, "Duyamıyorum. Yok öyle şey. Gereksiz konulara girmeyelim" diyerek söylentileri yalanladı.
Müzik dünyasındaki yeni projeler hakkında da görüşlerini paylaşan Doğulu, Demet Akalın ve Sefo'nun ses getiren düeti için, "Güzel düet yapmışlar. Tebrik ederim. İyi gidiyorlar" ifadelerini kullandı.
- Popüler Haberler -
Onları geçmek zor: Reytingi en yüksek 5 komedi dizisi!
Halit Akçatepe'nin babası da oyuncuymuş! Meğer fenomen filmde beraber oynamışlar...
Taşacak Bu Deniz'in Eleni'si... Ava Yaman bakın oyunculuk dışında hangi işle uğraşıyormuş!
Çağatay Ulusoy ve Demet Özdemir'li Eşref Rüya dizisi final kararı aldı
Sezon sonu krizi patlak verdi! Peş peşe final kararı geldi
Erkan Kolçak Köstendil ile bilinmeyen gerçek 20 yıl sonra ortaya çıktı... Bakın hangi fenomen dizide rol almış!



