Kurtlar Vadisi'nde Polat'ın annesiydi... Serpil Tamur'a bir de şimdi bakın!

Bir dönemin fenomen dizilerinden Kurtlar Vadisi'nde Polat Alemdar'ın annesini oynayan Serpil Tamur, seyircinin aklında da bu rolüyle yer etmişti. Uzun zamandır ekranda olmayan oyuncu, yıllar sonra ortaya çıktı.
Serpil Tamur ekranın fenomen dizilerin Kurtlar Vadisi'nde, başrol karakter Polat Alemdar'ın annesini oynamış ve bu rolüyle hafızalara yerleşmişti. Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan oyuncu, Hülya Koçyiğit ile de sınıf arkadaşı olmuştu.
Uzun yıllar Ankara Devlet Tiyatrosu'nda çalışan oyuncu, ilerleyen yıllarda dizi projelerinde rol almaya başlamıştı. Kamera karşısına geçtiği ilk işi, 1989 yılında yayınlanmıştı. Tamur, Kurtlar Vadisi dışında Süper Baba ve Bir Zamanlar Çukurova dizilerinde de rol almıştı.

SERPİL TAMUR YILLAR SONRA ORTAYA ÇIKTI
Sosyal medya da kullanan Tamur, hesabından da son halini paylaştı. Tamur'un değişimi, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
İşte Kurtlar Vadisi'nde Polat Alemdar'ın annesini oynayan Serpil Tamur'un son hali!

- Popüler Haberler -
Zuhal Topal'ın oğluydu... Avrupa Avrupa'nın Can'ı Burak Serdar Şanal öyle bir değişti ki!
Konuşması tarihe geçti! Javier Bardem bakın hangi filmiyle Oscar kazanmıştı
Aslında uyarlama olduğunu bilmediğiniz bir dönemin fenomen dizileri
Dünya sinemasının en prestijli ödül töreni... Oscar nasıl ortaya çıktı?
Bir dönemin çocuk yıldızıydı! Ömrüm Nur Çamçakallı'ya bir de şimdi bakın
Mert Ramazan Demir'li dizinin tanıtımının Dostoyevski'nin Delikanlı romanının kapağıyla benzerliği dikkat çekti



