ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Kırmızı elbisesiyle dikkat çekti ama… Züleyha Ortak'ın zayıflığı endişelendirdi!

Haber Merkezi - | Son Güncelleme Tarihi:
Kırmızı elbisesiyle dikkat çekti ama… Züleyha Ortak'ın zayıflığı endişelendirdi!

Züleyha Ortak, geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. Son dönemdeki zayıf haliyle dikkat çeken Ortak, 48 kiloya kadar indiğini dile getirdi. Aşırı kilo kaybından memnun olmadığını vurgulayan Ortak, “Bu kadar zayıf olmak sağlıklı değil, kimseye önermem” dedi.

Kapat

HABERİN DEVAMI

Züleyha Ortak, Nişantaşı'nda görüntülendi. Kırmızı elbisesiyle tüm dikkatleri üzerine çeken Züleyha Ortak, fit görünümünün yanı sıra aşırı zayıflığıyla da dikkat çekti. Ortak, son dönemde fazla kilo kaybettiğini ve bu durumdan memnun olmadığını söyledi:

"Yoğun çalıştığım zaman yemek yiyemiyorum. Yemek yemediğimde bu hale geliyorum. Bir hafta yemediğimde 50 kilonun altına düşüyorum. Şu anda 48 kiloyum ama ideal kilom 52-53. Tekrar oralara geleceğim, karbonhidrat ağırlıklı besleniyorum. Hep aynı kiloda olmak daha sağlıklı"

Giydiği kıyafetlerin bol gelmesinden de yakınan Ortak, "Bu aralar kıyafetlerim çok bollaştı. 34 bedenden bile aşağı düştüm. Sürekli terzideyim, adeta terziye çalışıyorum diyebilirim. Bu kadar zayıf olmayı kimseye önermiyorum. Bu durumdan ben de mutlu değilim. En az 2 kilo aldığımda ideal kiloma ulaşacağım" dedi.

Ortak, önümüzdeki günlerde Antalya 4. Kültür Yolu Festivali'nin kapanış programında sahne alacağını belirterek şunları söyledi:

"TRT Müzik çekimlerimiz devam ediyor. Ayrıca Züleyha ile Sınırsız Sohbetler YouTube kanalımda yeni bölümler hazırlıyoruz. Anonim eserlerden oluşan bir albüm üzerinde de çalışıyorum. Bizim işimiz sanat; sanatın her alanında var olmaya devam ediyoruz"

Hayalindeki konukları da açıklayan şarkıcı, "Sezen Aksu'yu YouTube kanalıma konuk almak çok isterim. Onun bazı şarkılarını farklı dillerde yorumlamak istiyorum. Ama gönlümden geçen bir diğer isim de Orhan Baba. Onunla felsefik bir sohbet yapmak en büyük arzularımdan biri" dedi.


Etiketler:
züleyha ortak magazin kilo