ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Kaktüs Çiçeği oyunu Türk Böbrek Vakfı yararına sahnelendi!

HABER MERKEZİ - | Son Güncelleme Tarihi:
Kaktüs Çiçeği oyunu Türk Böbrek Vakfı yararına sahnelendi!

Dünyanın dört bir yanında yıllardır sahnelenen “Kaktüs Çiçeği” oyunu, bu kez sosyal sorumluluk projesi kapsamında İstanbul'da izleyicisiyle buluştu. Türk Böbrek Vakfı yararına düzenlenen özel gösterim, sanatı ve iyiliği bir araya getirdi.

Kapat

HABERİN DEVAMI

Yaklaşık 3 saat süren oyunda oyuncular enerji ve performanslarıyla beğeni toplarken, salonu dolduran seyirciler tarafından ayakta alkışlandılar. Başrolde yer alan ve aynı zamanda Türk Böbrek Vakfı gönüllüsü olan Eylem Şenkal, geceye damgasını vurdu.

Oyun sonunda sahneye çıkan Türk Böbrek Vakfı Başkanı Timur Erk ve Türk Böbrek Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Mukaddes Yamaç, tüm oyunculara çiçek takdim etti. Timur Erk, üç saat boyunca etkileyici bir performans sergileyen Eylem Şenkal'a bugüne kadar vakfın pek çok etkinliğinde görev aldığı ve bu defa da vakıf dostlarını sanatla buluşturduğu için teşekkür etti. Bu sözlerin ardından izleyiciler, Eylem Şenkal ve ekip arkadaşlarını uzun süre ayakta alkışladı.

Yapımını Tiyatro Keyfi'nin üstlendiği oyunda; Paris'in çapkın diş hekimi Julien'in yalanlarla dolu aşk hikayesi sahneye taşındı. Julien'in düzenbaz planlarını dengelemeye çalışan sadık asistan Stephanie'nin sürüklendiği absürt olaylar, seyirciye hem kahkaha hem de duygusal anlar yaşattı.Oyunun yönetmenliğini Kemal Başar, koreografisini dünyaca ünlü koreograf Nikolay Manolov üstleniyor. Eylem Şenkal ve Korel Cezayirli'ye sahnede Yağmur Vural, Köksal Ünal, Kemal Başar, Kerem Gökçer ve İsak Behar eşlik ediyor.

Etiketler:
Türk Böbrek Vakfı Kaktüs Çiçeği tiyatro