Herkes şarkılarıyla tanıdı... Meğer Suzan Kardeş o dizide de rol almış!

Suzan Kardeş yıllardır hem müzik hem de makyaj çalışmalarını aktif bir şekilde sürdürüyor. Ancak Kardeş aynı oyunculuk da yapıyor ve ilk dizisi, Bir Demet Tiyatro olmuştu.
Suzan Kardeş yıllardır hem şarkıcı hem de makyöz kimliği ile tanınıyor. Organize İşler başta olmak üzere pek çok yapımda makyöz olarak çalışan Suzan Kardeş, aslında aynı zamanda oyuncuydu. Kardeş, uzun zaman Bir Demet Tiyatro dizisinde de rol almıştı.

SEKSENLER VE ÇOCUKLAR DUYMASIN'DA DA ROL ALDI
Konser ve albüm çalışmalarını aktif bir şekilde sürdüren oyuncu, yıllar sonra Seksenler ve Çocuklar Duymasın dizilerinde de oyuncu olarak yer almıştı. Kardeş bir dönemin uzun soluklu dizilerinden Seksenler'de Fato Ana, Çocuklar Duymasın dizisinin son sezonunda da Çaycı Hüseyin'in annesi Kadriye karakteri ile seyirci karşısına çıkmıştı.
- Popüler Haberler -
Neşeli Günler'in Mehmet'iydi... Tamer Şahin meğer o şarkıcının menajerliğini yapmış!
Yıllardır ekrandan uzakta... Meğer Neslihan Atagül'ü ilk bu dizide izlemişiz!
A.B.İ dizisinde şok ayrılık! Başrol oyuncusu diziden ayrılıyor
Kurtlar Vadisi'nin Laz Ziya'sıydı... Meğer İstemi Betil ilk o fenomen diziyle tanınmış!
Herkes şarkıcı olarak tanıdı... Bakın Murat Dalkılıç üniversitede hangi bölümü okumuş!
Çocuklar Duymasın'ın Gönül'le Orçun'u yıllar sonra buluştu! Değişimleri görenleri şaşırttı



