Haldun Dormen'le ilgili şaşırtan detay! Bakın hangi oyunu 30 yıl kapalı gişe oynamış
Sanatçı Haldun Dormen, yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle entübe edildi. 97 yaşındaki Dormen, tiyatroda sayısız oyunun yönetmenliğini yapmıştı. Sahneye koyduğu bir oyunsa, tam 30 yıl kapalı gişe oynamıştı.

97 yaşındaki Haldun Dormen, güldürü ve vodvil türünde uzmanlık kazanmış bir tiyatro oyunu yönetmenidir. Şimdilerde sağlık sorunları nedeniyle yoğun bakımda tedavi gören ve entübe edilen Dormen, 1955 yılından bu yana çalışmalarını sürdürüyor.

1961 yılında Batılı tarzdaki ilk müzikali yöneten Haldun Dormen; Hisseli Harikalar Kumpanyası ve Şen Sazın Bülbülleri gibi müzikallari de sahneye taşımıştı. Ancak Dormen'in yönettiği bir oyun, tam 30 yıl sahnede kapalı gişe oynamıştı.
LÜKÜS HAYAT'IN KIRILMASI ZOR BAŞARISI
Haldun Dormen'in yönettiği Lüküs Hayat, aralıksız bir şekilde 30 yıl boyunca kapalı gişe oynamıştı. Oyunun başrolleri; Zihni Göktay, Suna Pekuysal ve Sezai Altekin'di.
- Popüler Haberler -
IMDb'den sınıfta kaldı! Organize İşler'e soğuk duş
Yeraltı, Daha 17 ve Taşacak bu deniz oyuncularının haftalık kazançları servet değerinde
Şarkıcı Alpay hayatını kaybetti
Babadan kızına en acı veda
360 ekranlarında duygusal anlar: Onur Büyüktopçu annesi hakkında ilk kez bu kadar içten açıklamalarda bulundu
Türk sinemasının Altın Çocuk'u usta oyuncu Göksel Arsoy vefat etti



