Esenyurt'taki AVM'de Çakal hayranları arasında izdiham!

Esenyurt'ta bir AVM'de film galasına gelen Çakal isimli rapçi ve sosyal medya fenomeni İbrahim Tilaver'in hayranları izdihama neden oldu. Çoğunluğu gençlerden oluşan hayranları önce birbirleriyle kavga etti, daha sonra birbirlerine yangın tüpü sıkıp paniğe sebep oldu.
Olay, dün Esenyurt'ta bir AVM'de akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, film galasına gelen ünlü rap şarkıcısı Çakal ve İbrahim Tilaver'in hayranları izdihama neden oldu.
Yoğun kalabalığın içinde bazı gençler arasında tartışma çıktı. Yaşanan tartışma kavgaya dönüşürken, o esnada bir kişi etrafa yangın tüpü sıktı ve paniğe sebep oldu. Polis ekipleri ve güvenlikler kalabalığı güçlükle sakinleştirirken, yaşanan o hareketli anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Görüntülerde, AVM'de yaşanan izdiham sırasında kavga eden gençler, salona giriş yapan Çakal ve İbrahim Tilaver'in kalabalığın arasında güçlükle ilerlemeye çalıştığı anlar yer aldı.
- Popüler Haberler -

Bir film, bir şehir, bir gala... Sonradan Gurme Gaziantep'te tanıtıldı

Suçtan babalığa... Kız Babası izleyiciyle buluştu

Mehmet Ali Erbil: 29 yıldır nafaka ödeyen dünyadaki tek adamım

O Ses Türkiye finali ne zaman, saat kaçta? 2025 O Ses Türkiye finalistleri kimler?

Çift Kişilik Oda dizisinin konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Sahipsizler Samet öldü mü? Sahipsizler Samet diziden ayrılıyor mu?
