Doktorlar'ın Suat'ıydı... Bekir Aksoy'un oğlu, kırılması öyle zor bir rekora sahip ki!
Tiyatro oyuncuları Bekir Aksoy'la Nazife Aksoy'un oğulları Asil, anne ve babası gibi sanata yöneldi. Resimle ilgilenen ve şimdiye dek en az 80 resim çizen Asil, açtığı sergiyle de dünya üzerinde kırılması zor bir rekora imza attı.

Bekir Aksoy rol aldığı Doktorlar dizisinde, kalp cerrahı Suat Birtan'ı oynamıştı. Bu rolüyle özdeşleşen oyuncu, seyircinin aklında hep Suat olarak yer edindi. Kendisi gibi oyuncu olan Nazife Aksoy'la 2019 yılında evlenen oyuncunun, bu evliliğinden Asil adını verdikleri bir oğulları da oldu.
OĞULLARINDAN DÜNYA REKORU
Henüz 4 yaşında olan Asil, resimle ilgileniyor. Bu zamana kadar en az 80 resim çalışması bulunan Asil, açtığı sergiyle de 'dünyanın en genç resim sergisi açan kişisi' olarak dünya tarihine geçti.
Asil Aksoy'un sergisinden ilk kareleriyse, babası Bekir Aksoy ve annesi Nazife Aksoy paylaştı.

- Popüler Haberler -
Şarkıcı Alpay hayatını kaybetti
Babadan kızına en acı veda
360 ekranlarında duygusal anlar: Onur Büyüktopçu annesi hakkında ilk kez bu kadar içten açıklamalarda bulundu
Türk sinemasının Altın Çocuk'u usta oyuncu Göksel Arsoy vefat etti
Gazze için acil yardım çağrısında bulundu! "Haritaya bakın ve yıkımı görün"
Eşref ‘Rüya'sız dönüyor



