ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Derya Uluğ'dan Erzurum konserinde Gazze mesajı!

Haber Merkezi - | Son Güncelleme Tarihi:
Derya Uluğ'dan Erzurum konserinde Gazze mesajı!

Erzurum'daki konserinde hayranlarıyla buluşan Derya Uluğ, hem müziğiyle coşturdu hem de Gazze için yaptığı çağrıyla alkış topladı.

Kapat

HABERİN DEVAMI

Derya Uluğ, Erzurum Kültür Yolu Festivali kapsamında Erzurum Etkinlik ve Miting Alanı'nda verdiği konserde on binlerce hayranıyla buluştu. Derya Uluğ, "Nefes", "Okyanus", "Canavar" gibi şarkılarının yanı sıra Erzurum'a özel hazırladığı repertuvarında "Sarı Gelin" ve "Nar Tanesi" gibi sevilen türkülere de yer verdi.

Erzurumlu merhum şarkıcı İbrahim Erkal'ın "Çare Gelmez" ve "Erzurum'a Gel" şarkılarını da yorumlayan Uluğ, Erzurumlulardan yoğun alkış aldı.

Dev ekrana katledilen kadınlar, gençler ve çocukların fotoğrafları ile Gazze'de yaşanan vahşetten görüntüler yansıtılırken, "Sana Çıkıyor Yollar" şarkısını seslendiren Uluğ, "Gücümün, sesimin yettiği her yerde aynı konulara parmak basmaya devam edeceğim. Bu ülkede çocukların, bebeklerin, kadınların, genç kızların, genç delikanlıların, hayvanların ve Gazze'de zulme uğrayan, sadece savaştan dolayı değil şimdi de açlıkla sınanan bütün zulme uğrayanların sesi olacağız. Yürekten söylüyorum bunları. Artık hep birlikte toplum olarak bu acıları hissetmemeyi diliyorum. Mutlu olmayı diliyorum. Kimse yok yere bu hayattan koparılmasın istiyorum. Koparıldıkça da biz buna karşı ses çıkarmaya devam edeceğiz" dedi.

Şarkıcı ayrıca, "İnanılmaz bir kalabalık. Biz yıllar önce Erzurum'a gelmiştik. Böyle bir açık hava konserine ilk defa geliyoruz. Çok heyecanlı ve çok mutluyuz. Sizlerle bizi buluşturduğu için Kültür ve Turizm Bakanlığı'na, Kültür Yolu Festivali'nde emeği geçen herkese kocaman bir alkış istiyorum" diye konuştu.


Etiketler:
derya uluğ magazin Erzurum Kültür Yolu Festivali