Çağla Şıkel itiraf etti, yer yerinden oynadı! Meğer 35 yıldır platonik olarak aşıkmış...

Çocukluk yıllarına dair hiç bilinmeyen bir anısını ilk kez paylaşan Çağla Şıkel, ilkokulda platonik olarak aşık olduğu kişiyi 35 yıl sonra yeniden gördüğünü anlatarak sosyal medyada herkesi şaşkına çevirdi. Yıllar önce şiirler yazdığı kişinin bir anda karşısına çıktığını söyleyen Çağla Şıkel, yaşadıklarını ilk kez anlattı.
Model ve sunucu Çağla Şıkel, konuk olduğu programda çocukluk dönemine dair bugüne kadar paylaşmadığı bir anısını ilk kez anlatarak izleyicileri şaşırttı. Çağla Şıkel, ilkokul yıllarında platonik bir aşkla kaleme aldığı şiirin kahramanıyla 35 yıl sonra yeniden karşılaştığını söyledi.

Şıkel, yıllar önce hissettiği masum duyguların karşısına beklenmedik bir anda çıktığını belirterek o anı şu sözlerle dile getirdi:
İçeri girince 'Ne kadar güzel bir çocuk' dedim. Yanımıza geldi ve 'O şiir defterine yazdığın kişi benim' dedi. Şok oldum

Çağla Şıkel, karşısındaki kişiyi ilk anda tanıyamadığını ancak adını duyduğunda geçmişin bir anda canlandığını ifade etti.

O anların kendisi için oldukça özel olduğunu vurgulayan Şıkel, "Üzerinden 35 yıl geçmiş... İlk anda hatırlayamadım. Sonrasında yanına gidip sohbet ettim. Çok tuhaf, çok özel bir karşılaşmaydı" diyerek yaşadığı şaşkınlığı paylaştı.
- Popüler Haberler -
Tuvana Türkay da estetik harikası çıktı! Eski halini gören herkes aynı yorumu yaptı…
Ebru Gündeş'li İmkansız Aşk bakın neden yayından kaldırıldı! Başından vurulmuş...
Gazze'nin ‘Yıldız'ı
Victoria Beckham'ın takıntısı 'yok artık' dedirtti! İmajı kusursuz değilmiş…
Tuba Ünsal babasıyla ilgili bu yükü hep sırtında taşıdı! Ailesine öyle bir şey yapmış ki…
Beyazıt Öztürk'ten şoke eden itiraf! Meğer yıllar önce çok büyük konuşmuş...



