Çağatay Ulusoy o rolü reddetti! Nedeni pes dedirtti

Eşref Rüya'nın Eşref Tek'i Çağatay Ulusoy, yıllardır oyunculuk ve modellik kariyerini sürdürüyor. Pek çok projede rol alan oyuncunun, bir dönemin popüler dizilerinden Yargı'da oynamayı, 'tek sezonda biter' diyerek reddettiğini ise çok az kişi biliyor.
Şimdilerde Eşref Rüya dizisinde rol alan Çağatay Ulusoy, 2010 yılından bu yana oyunculuk yapıyor. Adını Feriha Koydum, Medcezir, İçerde gibi dizilerle yıldızını arttıran oyuncu dijitalde de bir dönem oldukça aktifti.

YARGI DİZİSİNE 'HAYIR' DEDİ
Öyle ki iddiaya göre; oyuncu, bu dönemde kendisine gelen bir rolü de reddetti. Tam üç sezon süren ve Pınar Deniz Yıldırım ile Kaan Urgancıoğlu'nun başrolü oldukları Yargı dizisinde, Urgancıoğlu'nun oynadığı Savcı Ilgaz rolü için teklif alan oyuncu, dizinin tek sezon süreceğini ön görerek teklife hayır dedi. Böylelikle rol, Kaan Urgancıoğlu'nun olmuş oldu.
- Popüler Haberler -
Çılgın Bediş'in Zeynep'iydi... Gülçin Hatıhan'a bir de şimdi bakın!
Listede kimler yok ki... Annesi yabancı uyruklu olan 6 ünlü oyuncu!
Kenan İmirzalıoğlu ile Murat Ünalmış'ın benzerlikleri sosyal medyanın gündeminde!
Acemi Cadı'nın Toygar'ı Kaan Yılmaz yıllar sonra ortaya çıktı!
Herkesin aklında Ebru Cündübeyoğlu vardı! Avrupa Avrupa'da ilk Gülbahar bakın aslında kimmiş?
Yıllar geçse de unutulmuyor… İşte Türk dizilerinin efsane 7 kadın karakteri



