Bergüzar Korel magazin üzerinden yapılan mizahı eleştirdi: Samimi bulmuyorum

Bergüzar Korel, kendisiyle ilgili yapılan mizahlarla ilgili duygularını paylaştı. Gerçek dışı magazin haberlerinden yapılan mizahları samimi bulmadığını belirten Bergüzar Korel, karakterleriyle ilgili yapılan zekice mizahı ise sevdiğini söyledi.
Bergüzar Korel, kendisiyle ilgili yapılan mizahları ve bu durumla nasıl başa çıktığını anlattı.
"MAGAZİN HABERİ ÜZERİNDEN MİZAH YAPILIYORSA ÜZÜLÜYORUM"
Bergüzar Korel, "Eğer haksızlığa uğradığım ve gerçeği yansıtmayan bir magazin haberi üzerinden mizah yapılıyorsa, bu beni gerçekten üzüyor ve samimi bulmuyorum. Çünkü bazen bazı haberler, gerçeklerden uzaklaşıp tamamen yanlış bir algı oluşturabiliyor" dedi.
Ancak Korel, mizahın yapıcı ve zekice olmasına büyük bir takdir duyduğunu da belirtti. "Eğer mizah, oynadığım karakterler, oyunculuğum, duruşum ve bakış açılarımla ilgiliyse, bu tarz mizahı çok seviyorum ve keyifle karşılıyorum" şeklinde konuştu.
Bergüzar Korel, mizahın doğru bir şekilde yapıldığında, kişiyi daha da güçlü kıldığını vurguladı.
- Popüler Haberler -
Survivor'ın en güzel 10 kadını listelendi! İlk sıra şaşırttı
Uzak Şehir'in Fidan'ı gerçek hayatta bambaşka biri! İlkay Kayku'nun paylaşımları olay oldu
Survivor Beyza Gemici'nin sevgilisi bakın çıktı! Meğer Arka Sokaklar'ın yıldızıymış…
Fenomen rolleri başkasına kaptırdılar! İşte deneme çekimlerinde sınıfta kalan ünlüler…
Kalıcı yaralar yüzünden iki kez ameliyat oldu! İzel'in yüzündeki izlerin nedeni meğer...
Dayak ve yokluk içinde büyüdü... Kibariye'nin acılarla dolu hayatı yürek burktu!



