Naruto live-action filmi için yeşil ışık yakıldı
Lionsgate, Naruto'nun live-action film uyarlamasına onay verdi. Destin Daniel Cretton'ın senaryosunu yazıp yöneteceği yapımın çekimleri 2027 ilkbaharında başlayacak; oyuncu kadrosu henüz açıklanmadı.

Naruto'nun live-action film uyarlaması resmen onaylandı. Lionsgate, yapımın başlaması için yeşil ışık yakarken filmin yönetmenliğini Destin Daniel Cretton üstlenecek.
Çekimler 2027 ilkbaharında başlayacak
The Hollywood Reporter'ın aktardığına göre Naruto filminin yapımına 2027 ilkbaharında başlanacak. Sony Pictures da filmin finansman sürecinde yer alacak. Cretton, senaryoyu yazıp yönetmenliği üstlenecek ve yapım ekibinde görev alacak. Lionsgate ise filmin dünya çapındaki dağıtımını yapacak.
Film için şu an herhangi bir oyuncu kadrosu açıklanmadı. Birkaç ay önce Naruto, Sasuke ve Sakura'yı canlandıracak oyuncular için resmî aramanın başladığı öğrenilmişti ancak bu süreçle ilgili yeni bir bilgi paylaşılmadı.
Destin Daniel Cretton projeyi yönetecek
Yapımın onaylanmasından önce açıklama yapan Cretton, "Kishimoto-sensei'nin hikâyeleri dünyanın dört bir yanında nesillere ilham verdi ve bu evreni ve bu karakterleri ilk kez live-action formatında beyaz perdeye taşımak benim için bir onur. Team 7'nin oyuncu kadrosu için dünya çapındaki aramanın başlamasından ve bu inanılmaz Naruto evrenini hayata geçirecek olmamızdan büyük heyecan duyuyorum" dedi.
Naruto'nun yaratıcısı Masashi Kishimoto da resmî açıklamasında projenin gerçekleşen bir rüya olduğunu belirtti. Kishimoto, Naruto'nun live-action uyarlamasını yönetmesi için Cretton'dan daha iyi bir isim hayal edemeyeceğini söyledi.
Naruto'nun hikâyesi
Masashi Kishimoto tarafından yaratılan Naruto, dünyanın en popüler manga ve anime serileri arasında yer alıyor. Hikâye, köyünün en güçlü ve en saygı duyulan lideri Hokage olmayı, böylece herkesin takdirini kazanmayı hayal eden genç ninja Naruto Uzumaki'yi konu alıyor.
- Popüler Haberler -
Dune: Part Three filminin süresi belli oldu
Kekova Batığı Guinness Rekorlar Kitabı'nda
İzmir bombasına rakip! Pekmezi, cevizi ve tereyağıyla "Erzurum bombası" bir ezberi bozdu
Liam Neeson kariyerinin en kötü açılışını yaptı! Yeni filmi gişede çakıldı
İzzet Keribar'ın Kore fotoğrafları tarihe ışık tutuyor! Emine Erdoğan'dan anlamlı sergiye övgü
3. Aydın Kitap Fuarı, Aydın'da sürüyor! Başkan Çerçioğlu'ndan Aydın Kitap Fuarı'na davet



