Ece Vahapoğlu ile dopdolu program! ''Mutluluk için'' ekrana damga vurdu
360 ekranlarında izleyiciyle buluşan “Ece Vahapoğlu ile Mutluluk İçin”, bu hafta sonu birbirinden değerli konuklarıyla sağlıktan sanata, kişisel gelişimden müziğe kadar hayatın içinden pek çok konuyu masaya yatırdı.

Programın konukları arasında kişisel gelişim uzmanı ve yazar Aret Vartanyan, müzisyen ve eğitimci Aylin Özer Tepe ile Türk pop müziğinin efsane ismi Ozan Orhon yer aldı.
Programın ilk bölümünde Ece Vahapoğlu'nun sorularını yanıtlayan Aret Vartanyan, günümüzde sosyal medyanın bir "kıyas alanı" haline geldiğini ve insanların sürekli bir onaylanma arayışı içinde olduğunu belirtti. Bu durumun temelinde çocuklukta alınamayan değer ve sevgi duygusunun yattığını vurgulayan Vartanyan, "Ne kadar çok gösteriyorsan o kadar az yaşıyorsun" diyerek gerçekliğin önemine dikkat çekti.
,Müzik yolculuğunu ve eğitimci kimliğini anlatan Aylin Özer Tepe, oğlu için yazdığı ve anneler arasında büyük ilgi gören "Kalp Şarkısı"nın hikayesini ilk kez paylaştı. Eşi Gökhan Tepe ile tanışma hikayesini de samimiyetle anlattı.
Türk pop müziğinin zamansız isimlerinden Ozan Orhon, programda 35. sanat yılını kutlamanın heyecanını yaşadı. 90'lı yılların samimiyetini, o dönemin müzik üretim süreçlerini ve starlık kavramını anlatan Orhon, yaşadığı sağlık sorunlarını ve kilo verme sürecindeki tecrübelerini de izleyicilerle paylaştı.
Ece Vahapoğlu'nun pozitif ve samimi sunumuyla hazırlanan program, her hafta sonu uzman konukları ve ilham veren hikayeleriyle 360'ta izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor
- Popüler Haberler -
14. Boğaziçi Film Festivali'nin özel gösterim programı açıklandı
Televizyon tarihinde bütçe rekoru! HBO'nun yeni Harry Potter dizisinde bölüm başı maliyet Game of Thrones'u geçti!
Troya'da 2 bin 800 yıllık kemik flüt ve 4 bin 500 yıllık heykel başı bulundu! Bakan Ersoy duyurdu
Orta Dünya'da dengeler değişiyor! Güç Yüzükleri 3. sezonda savaş büyüyor
Luffy severler şokta! Netflix 2027'de One Piece'in başrol odağını değiştirdi
Kaçakçılara sınırda şafak baskını: 7 bini aşkın tarihi eser yurt dışına kaçırılmaktan kurtarıldı



