Baykar'ın öz kaynaklarıyla milli ve özgün olarak geliştirdiği K2 Kamikaze İnsansız Hava Aracı (İHA), testlerine devam ediyor. Gelişmiş yapay zeka ve otonomi algoritmaları ile donatılan platform, uçuş testlerine devam ediyor. 5 adet K2 Kamikaze İHA, Yapay Zeka Otonom Sürü Uçuş ve Hava Devriye testini başarıyla tamamladı.
Yapay zekâ destekli güç: K2 İHA'lar sürü uçuşunda tam isabet
Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen K2 Kamikaze İHA, yapay zeka destekli otonom sürü uçuş ve hava devriye testlerini başarıyla tamamladı. 5 adet K2'nin aynı anda havada koordineli uçuş gerçekleştirdiği test, Türk savunma sanayii için kritik bir eşiği temsil ediyor.

Baykar'ın öz kaynaklarıyla geliştirdiği K2 Kamikaze İHA, savunma sanayiinde ses getiren yeni bir testi başarıyla geride bıraktı. Gelişmiş yapay zeka algoritmaları sayesinde 5 İHA'nın eş zamanlı ve koordineli şekilde gökyüzünde hareket ettiği otonom sürü uçuş denemesi, Türkiye'nin bu alandaki yetkinliğini bir kez daha gözler önüne serdi.
BAYKAR'IN K2 KAMİKAZE İHA'SI OTONOM SÜRÜ UÇUŞTA TARİH YAZDI
Baykar tarafından geliştirilen K2 Kamikaze İHA, Yapay Zeka Otonom Sürü Uçuş ve Hava Devriye testini başarıyla gerçekleştirdi.

5 ADET K2 KAMİKAZE İHA AYNI ANDA HAVADA
- Popüler Haberler -
Türkiye'den BM'de İİT adına İsrail'e sert tepki: Yasa dışı E1 planını ve tehciri reddediyoruz
Karar Resmi Gazete'de: Hazine ve Maliye'ye üst düzey atama
İstanbul'da son 83 yılın yağış rekoru! Bakan Kurum: Tüm barınma ihtiyaçları karşılanacak
Zonguldak Valiliğinden yağış kararı: Okullara bir gün ara, bazı personele idari izin
Kocaeli valiliği duyurdu: Motosiklet ve motokuryelere yönelik trafik yasağı uzatıldı
İstanbul'da sel felaketi! İçişleri Bakanı Çiftçi: Devletimiz tüm imkanlarıyla sahada



