Uyuşturucu satıcılarına yönelik "Narko Pars" operasyonlarında 352 şüpheli yakalandı

Jandarma Genel Komutanlığı, uyuşturucu madde satıcılarına yönelik 45 ilde düzenlenen "Narko Pars" operasyonlarında 352 şüphelinin yakalandığını bildirdi.
Jandarmadan yapılan açıklamaya göre, Cumhuriyet Başsavcılıkları ile Jandarma Genel Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde çalışmalar yürütüldü.
Bu kapsamda 45 ilde düzenlenen operasyonlarda yakalanan şüphelilerin, yurt dışından kargo yoluyla temin ettikleri "skunk tohumları"nın ülke genelinde satışını yaptıkları tespit edildi.
Ekipler, 45 ilde saha araştırmaları, analiz ve takip faaliyetlerini büyük bir titizlikle gerçekleştirirken, şüphelileri teknik ve fiziki takiple izleyerek suç faaliyetlerini delillendirdi.
Düzenlenen operasyonlarda ise 132 kilogram çeşitli uyuşturucu madde, çok sayıda uyuşturucu hap, uyuşturucu kullanma aparatı ve hassas terazi ele geçirildi.
- Popüler Haberler -
Malatya'da şimdi de 35 milyar liralık dev hamle: Eylül ayında kamuoyuna açıklanacak
Dünyada sadece Türk askerinde var! 58 çetin testi geçen o silah cepheye indi
Alper Çelik: Haluk Levent bahislerini benim hesaplarım üzerinden oynuyordu
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı: Yeni anayasa için milletin onayına sunacağız
Bakan Göktaş: Bağımlılıkla mücadelede 81 ilde 2,5 milyondan fazla vatandaşa ulaştık
Ankara-Doha hattında sıcak gündem! Bakan Fidan yarın Katar'da olacak



