Üsküdar Belediyesi'nden tepki çeken etkinlik! "Twerk" dansına tepkiler büyüyor

CHP'li Üsküdar Belediyesi'nin Ramazan ayında düzenlediği ‘teknoloji atölyesi' kapsamında kadınlara yönelik ‘twerk' dans eğitimi, tepkilere neden oldu. AK Partili eski Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, bu durumu sert bir şekilde eleştirerek, "Çocuklar Teknofest'e hazırlansın ve yenilikçi iş fikirleri geliştirsin diye kurduğumuz Atölye Üsküdar'da, 'erotik dans' eğitimi verildiğini görmek ibretlik bir tablodur" ifadelerini kullandı.
CHP'li Sinem Dedetaş'ın başkanlığını yaptığı Üsküdar Belediyesi, bir skandala imza attı. Ramazan ayının ikinci gününde 'Zincir kıran kadınlar çatısı' adlı etkinlikte 'twerk' adlı dans eğitimi düzenlendi.
Belediyeye ait binadaki etkinliğe Afrikalı Lucille Aires 'twerk eğitmeni' olarak katıldı. Konuşma yapan Aires, daha sonra erotik dansını sergiledi. Cinsel çağrışımlar yapılan dans türü olan 'twerk'in görüntüleri izleyenlerin tepkisini çekti.
TEK ENDİŞELERİ RAMAZAN DEĞİL, KATILIMIN AZ OLMASI
Akşam Gazetesi'nin haberine göre, Ramazanın ruhuna aykırı olan etkinliğin organizatörünün paylaşımı da ayrı bir rezalet olarak yorumlandı. Paylaşımda, "Ramazan'dan dolayı katılım az olur diye endişeleniyorum, umuyorum kadınları yalnız bırakmazsınız" ifadelerinin kullandığı görüldü.
TÜRKMEN: GERÇEK YÜZLERİ İBRETLİK
Üsküdar eski belediye başkanı Hilmi Türkmen, çocukların TEKNOFEST'e hazırlanması ve yeni iş fikirlerinin geliştirilmesi için kurduğu Atölye Üsküdar'da yaşanan rezalete tepki gösterdi: "Yurt dışından "eğitmen!!!" getirip, "erotik dans!!!" eğitimi vermişler! Biz ne kadar yazsak, anlatsak böyle net anlatamazdık CHP'yi, CHP belediyeciliğinin gerçek yüzünü. İbretlik!!!"
- Popüler Haberler -

Kasalarca domatesi çöpe atmışlardı! Ticaret Bakanlığı harekete geçti

TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan net mesaj: Terörle ne dün ne bugün pazarlık yapılmadı, yapılmayacak

CHP'de sular durulmuyor! Baskı ve tehditlere maruz kalıp istifa etti

Osmaniye'de feci kaza: Ölü ve yaralılar var

Muğla'dan sevindirici gelişme: Orman yangını kontrol altına alındı

AK Parti Sözcüsü Çelik: İsrail tüm bölge ve dünya için katliam ve işgal siyasetinden başka bir amaç gütmüyor
