Türkiye'den AP'nin sözde kararına peş peşe sert tepki: Kahraman TSK'ya alçakça bir iftiradır
Avrupa Parlamentosu'nun Türkiye'nin 1974 Barış Harekatı'na ilişkin kararına tepki gösteren Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, 'Biz bu kararı hiçbir şekilde tanımıyoruz, yok hükmünde bir karar.' dedi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik ise, 'Avrupa Parlamentosu'nda kabul edilen sözde karar, kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerine yönelik alçakça bir iftiradır. Bu sözde kararı kınıyoruz.' ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile KKTC Başbakanı Ünal Üstel ortak basın toplantısı düzenledi.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz konuşmasında Avrupa Parlamentosunun Türkiye'nin 1974 Barış Harekatı'na ilişkin kararına tepki gösterdi.Yılmaz, "Biz bu kararı hiçbir şekilde tanımıyoruz, yok hükmünde bir karar. Bu karar Avrupa Parlamentosu'nun itibarını azaltır, düşürür. Avrupa Parlamentosu böyle oyunlara gelmemelidir." dedi.AK PARTİ SÖZCÜSÜ ÇELİK: KARAR, KAHRAMAN TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİNE YÖNELİK ALÇAKÇA BİR İFTİRADIR
Sosyal medya hesabından AP'ye tepki gösteren AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik ise şu ifadeleri kullandı:
Kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri tarihi şan ve şereflerle dolu asil bir ocaktır.
Avrupa Parlamentosu'nda kabul edilen sözde karar, kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerine yönelik alçakça bir iftiradır. Bu sözde kararı kınıyoruz.
Hiçbir temele dayanmayan bu sözde kararların hangi güdümlü ilişkiler yoluyla alındığını çok iyi biliyoruz. Bu alçakça kararı kökten reddediyoruz.
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin yaptığı açıklamaya tarihi dürüstlük adına herkes destek vermelidir.
Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerinin şan ve şereflerle dolu tarihi karşısında bu tip alçakça iftiraların hiçbir hükmü yoktur.
- Popüler Haberler -
Bakan Memişoğlu duyurdu: 81 ilde 17 farklı hizmet tamamen ücretsiz!
Mapa-Şamandıra Projesi... Bakan Kurum: Körfez'deki çamuru 3 yılda temizleyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan PISA 2025 paylaşımı: Türkiye puanını en fazla artıran ülke
Yunan basınında savaş senaryosu
"PISA 2025 sonuçları eğitimde kaydettiğimiz ilerlemenin önemli bir göstergesidir"
Üsküdar Belediye Başkan Vekilliğine AK Partili Dündar Ziya Gültekin seçildi



