Timur Soykan ve Murat Ağırel gözaltına alındı

İstanbul'da iki gazeteci Murat Ağırel ve Timur Soykan "tehdit ve şantaj" suçlamasıyla gözaltına alındı. Gazetecilerin evlerinde arama yapıldığı bildirildi.
Murat Ağırel ve Timur Soykan, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alındı. İki gazeteciye tehdit ve şantaj suçlamaları yöneltildi.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, başka bir dosyada şüpheli sıfatıyla yer alınan bazı şüphelilerin, Flash Haber TV isimli televizyon kanalının devri ve satın alınması sürecinde gazeteciler Ağırel ve Soykan tarafından tehdit edildikleri iddiasıyla yaptıkları şikayet üzerine iki gazetecinin gözaltına alındığını açıkladı.
Ağırel ve Soykan'ın gözaltına alınma sebepleri arasında şüphelilerin delilleri yok etme, değiştirme ve gizleme ihtimali gösterildi.
Polis, sabah saatlerinde iki gazetecinin evinde arama yaptı.
Gözaltına alınan Timur Soykan, Bayrampaşa Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi.
Gözaltı süresinin 24 saat olduğu ancak bu sürenin savcılık kararıyla uzatılabileceği belirtiliyor.
- Popüler Haberler -

İBB'de kreş vurgunu! "Hayır işi" adı altında toplanan paralar gizli kasaya aktarılıyor

Skandal belgelendi: Özgür Özel'in makam aracı kirli ağın parçası çıktı

28 Şubat bitti, ruhu yaşıyor! KADEM'den İstanbul Barosu'nun skandal mesajına tepki

Komşuda Türkiye sevinci! 4 milyar dolarlık yatırım için imzalar atıldı

Türk mühendislerinden devrim gibi hamle: Dışa bağımlılığa bir çizik daha

12 yıllık sır çözüldü: DNA ile tespit edilip gözaltına alındılar
