ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

TBMM Başkanlığı'na sunuluyor! Tarihi teklifin ismi resmiyet kazandı

İHA - | Son Güncelleme Tarihi:
TBMM Başkanlığı'na sunuluyor! Tarihi teklifin ismi resmiyet kazandı

'Terörsüz Türkiye' hedefi doğrultusunda hazırlanan yasa çalışmalarında sona gelinerek teklifin imzaya açılmasının ardından, çerçeve yasa teklifinin 'Milli Dayanışma ve Toplumsal Bütünlüğün Sağlanması' adıyla TBMM Başkanlığı'na sunularak ilgili komisyona ve ardından Genel Kurul gündemine sevk edileceği açıklandı.

Terörsüz Türkiye kapsamında yasa çalışmalarında sona gelindi ve yasa teklifi imzaya açılmıştı.

Çerçeve yasanın ismi de belli oldu.

Yasa teklifi 'Milli Dayanışma ve Toplumsal Bütünlüğün Sağlanması' adıyla TBMM Başkanlığı'na sunulacak ve komisyona gönderilecek. Daha sonra da TBMM genel Kurulu'na gelecek.

Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi adıyla 51 üye ile Komisyon kurulmuştu. Bu komisyon ortak bir rapor çıkarmıştı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş TBMM'de grubu bulunan partilerle yasa teklifi çıkarılması için görüşmüştü. Çerçeve yasa dün itibariyle imzaya açıldı.

Kapat

HABERİN DEVAMI


Etiketler:
Terörsüz Türkiye Yasa Çalışmaları Milli Dayanışma ve Bütünlük