Sumud Filosu yeniden Gazze'ye doğru yola çıkıyor
Gazze'ye umut taşıyan Küresel Kararlılık Filosu, yarın yeniden yola çıkacak. İspanya'nın Barcelona şehrinden başlayacak filoda, 100'den fazla ülkeden binlerce aktivist yer alıyor.

Gazze'ye yönelik İsrail ablukasını kırmak ve Gazzelilere insani yardım götürmek amacını taşıyan Küresel Kararlılık Filosu bir kez daha yola çıkmaya hazır.
Filo, "2026 Bahar Misyonu" kapsamında, 100'den fazla ülkeden binlerce katılımcı ve 100'ün üzerinde gemiyle yarın İspanya'nın Barcelona şehrinden yola çıkacak.
Akdeniz'e açılacak filoya, İtalya, Tunus ve diğer Akdeniz limanlarından kalkacak gemiler de katılacak.
Amaç, İsrail ablukasını kırmak ve Gazze'ye insani yardım ulaştırabilmek.
Hareket öncesi bugün Barcelona'da binlerce kişinin katılımıyla dayanışma mitingi düzenlenecek.
Küresel Kararlılık Filosu aynı amaçla geçtiğimiz yıl da Gazze'ye doğru yola çıkmış, soykırımcı İsrail güçleri uluslararası sularda filoya saldırarak, aktivistleri alıkoymuştu.
- Popüler Haberler -
Sözleşmeli 31 bin 54 sağlık personelinin istihdamına ilişkin karar Resmi Gazete'de
Isparta'da feci kaza: Midibüs ile tır çarpıştı, çok sayıda yaralı var
SPK harekete geçti: 15 kişi hakkında suç duyurusu
Türkiye ile Kamboçya arasında ticaret hacmi artıyor! Bakan Bolat hedefleri açıkladı
Gövde büyüdü, yük arttı! Türkiye ANKA-3 için düğmeye bastı: İlk teslimat tarihi belli oldu
Bakan Göktaş, Ayazağa'da: Afetzedelerin ihtiyaç ve taleplerini dinledi



