Suçlama dolandırıcılık ve nüfuz ticareti! CHP'li Mustafa Gül tutuklandı

Antalya'da yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan eski Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, 'nüfuz ticareti' ve 'dolandırıcılık' suçlamalarıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Antalya'da "nüfuz ticareti" ve "dolandırıcılık" suçlarından gözaltına alınan eski Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül tutuklandı.
Kemer Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Mustafa Gül, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Gül, çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe "nüfuz ticareti" ve "dolandırıcılık" suçlarından tutuklandı.
- OLAY
Kemer ilçesinde yaşayan işletmeci M.N.A, eski Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'ün kendisine ulaşarak iş yeriyle ilgili dava bulunduğunu, davaya rapor düzenleyecek bilirkişiyi tanıdığını ve raporun olumlu yazılması için bilirkişiye verilmek üzere kendisinden 9 bin 500 dolar istediğini iddia ederek, Kemer Cumhuriyet Başsavcılığına şikayette bulunmuştu.

Şikayet üzerine başlatılan soruşturmada, M.N.A'nın seri numaraları daha önceden alınan banknotları, dün Gül'ün evinde yapılan aramada ele geçirilmiş ve eski belediye başkanı "nüfuz ticareti" ve "dolandırıcılık" suçlamalarıyla gözaltına alınmıştı.
- Popüler Haberler -
Karar Resmi Gazete'de: 4 yeni ağır ceza mahkemesi için dikkat çeken karar
Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt metro projesinde belirsizlik büyüyor: 220 milyon avro nerede?
“Kimliğiniz kopyalandı” diyerek dolandırdılar: 3 ilde eş zamanlı baskın
İBB yıllardır krizi çözemiyor: Küçükçekmece Gölü içler acısı halde!
Aksaray-Konya Karayolu'nda can pazarı: Feci kazada çok sayıda yaralı var
DEÜFest'2026 Kıraç konserine rekor katılım: Türk bayrağı detayıyla unutulmaz anlar



