Son Dakika: Mansur Yavaş'tan ön seçim kararı!

Son dakika haberi... Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 3'lü zirvede CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e ön seçime katılmayacağını bildirdi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile gerçekleştirdiği üçlü zirvede önemli bir kararını netleştirdi. Yavaş, CHP'nin ön seçim sürecine dahil olmayacağını ifade etti.
Resmi bir açıklamada bulunmasa da kulislere yansıyan bilgilere göre, Mansur Yavaş bu kararını Özel ve İmamoğlu ile paylaştı. Görüşmede, ön seçimlerin aday belirlemede tek ve kesin bir kriter olmaması gerektiği yönündeki düşüncelerini dile getirdiği belirtildi.
Mansur Yavaş, "Bu meselenin şu an gündemimizde olduğunu düşünmüyorum" ifadelerini kullanarak adaylık sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulunduğu öğrenildi. Ayrıca, yazar Ali Taş'ın 9 Şubat tarihli yazısını okuduğu ve burada yer alan "centilmenlik anlaşması" ifadesinin oldukça dikkat çektiği ifade ediliyor. Mansur Yavaş'ın, aday belirleme süreci için henüz erken olduğunu ve konunun üyelerin tercihlerine saygı duyularak ilerlemesi gerektiğini vurguladığı iddia edildi.
- Popüler Haberler -

Ağrı'da hurdacıda patlama: 1 ölü

Balıkesir'de orman yangını! Ekipler müdahale ediyor

'İBB'ye kayyum atandı' iddialarına DMM'den yalanlama geldi

Bakan Fidan, Kahire'de İİT ve Arap Ligi toplantısında 'Gazze' mesajı: İsrail durdurulmadan barış mümkün değil

DMM, "bayramlarda üniversite öğrencilerine verilen ulaşım desteği kesildi" iddialarını yalanladı

İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatıldı
