Son dakika deprem haberi... Amasya peş peşe sallandı

Son dakika deprem haberi... Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Amasya'nın Gümüşhacıköy ilçesinde saat 12.23'te 4,4, saat 12.26'da 4,2 büyüklüğünde iki deprem kaydedildi.
Son dakika deprem haberi: Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, merkez üssü Amasya'nın Gümüşhacıköy ilçesi olan 4,4 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.
Depremin 10,07 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi.
AMASYA'DA 4,2 BÜYÜKLÜĞÜNDE BİR DEPREM DAHA MEYDANA GELDİ
Gümüşhacıköy ilçesinde saat 12.23'teki 4,4 büyüklüğündeki depremin ardından saat 12.26'da 4,2 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, merkez üssü Amasya'nın Gümüşhacıköy ilçesi olan 4,2 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.
Depremin 19 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi.
- Popüler Haberler -

Uluslararası arenada aktif diplomasi! Dünyanın en sıcak krizlerinde arabuluculuk yapıyor

Terör örgütü PKK'nın fesih ve silah bırakma kararı... Bakan Tunç'tan açıklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Vatandaşlarımızın hak ve hukukunun korunması noktasında kararlıyız

"Terörsüz Türkiye" süreci kararlılıkla ilerliyor

"PKK'nın aldığı karar tarihi ve önemli" Bakan Fidan: Atılacak pratik adımları takip edeceğiz

Meteorolojiden 10 il için kuvvetli sağanak uyarısı
