Sivas'ta kaymakamın samimi anları güldürdü: Kaymakam olunca işler değişti

Sivas'ın Zara ilçesi Kaymakamı Enes Emircan Buyuran'ın, köy ziyareti sırasında kar yağışıyla ilgili yaptığı samimi açıklamalar, izleyenlerin yüzünü güldürdü. Çocukken kar yağması için dua ettiğini belirten Kaymakam Buyuran, şimdi ise yolların kapanmaması için dua ettiğini esprili bir şekilde ifade etti.
Kaymakamlığın sosyal medya hesabından paylaşılan görüntüde, Kaymakam Buyuran, kar altında köy ziyareti yaptığı sırada çevresindekilere, "İlkokul ve liseyi İzmir'de okudum. İzmir'deyken hep Allah'a dua ederdim. Derdim ki 'Allah'ım kar yağsın da bir oyun oynayalım.' Sonra kaymakam oldum, Zara'ya geldim. Şimdi Allah'a dua ediyorum, Allah'ım kar yağdırma da yollar kapanmasın." ifadelerini kullandı.
Sosyal medyada paylaşılan anlar, ilgi gördü.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da videoyu sosyal medya hesabından paylaşarak, "Sevgili Kaymakamım... Hem çocukken hem de kaymakam olduktan sonra ettiğin dua bu soğuk kış gününde içimizi ısıttı. Evet, yol uzar, insan yol almaya devam eder... Bu yolda ilerlemeye devam." ifadelerine yer verdi.
Sevgili Kaymakamım...
— Ali Yerlikaya (@AliYerlikaya) February 8, 2025
Hem çocukken hem de kaymakam olduktan sonra ettiğin dua bu soğuk kış gününde içimizi ısıttı.
Evet, yol uzar, insan yol almaya devam eder...
Bu yolda ilerlemeye devam https://t.co/nVyb4Cfoi3
- Popüler Haberler -

Bakan Güler'den ''Terörsüz Türkiye'' mesajı: Hiçbir terör örgütüne müsaade etmeyeceğiz

Tarih verildi! Yerli navigasyon geliyor

Bakan Fidan, Irak Türkmen Cephesi Başkanı Ağaoğlu'nu kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan TEKNOFEST'e davet: Yarın Atatürk Havalimanı'nda olacağım

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Terörsüz Türkiye' mektubu şehit Jandarma Er Fazlı Karabulut'un İzmit'teki ailesine ulaştı

Türkiye öncü ülke oldu: UNESCO'nun Gazze fonu için ilk adımı attı
