Silivri'de gemi faciası! Mürettebatı arama çalışmaları 3'üncü gününde
Silivri açıklarında Alsu ve Tuğberk İmamoğlu isimli 2 geminin kazasının ardından arama kurtarma çalışmaları 3'üncü gününde de devam ediyor. Sahilde kurulan kriz masasında ise kayıp yakınlarının endişeli bekleyişi sürüyor.

Silivri açıklarının 18 mil açığında yaşanan kazada, Kocaeli'den Aliağa'ya giden Türk bayraklı 90 metre uzunluğundaki Alsu isimli ticari gemi ile İskenderun Limanı'ndan Karadeniz Ereğli'ye giden Tuğberk İmamoğlu isimli ticari gemi çarpıştı.

Kazada Tuğberk İmamoğlu isimli gemi 8 dakika içerisinde batarken, içinde bulunan 10 kişilik mürettebatı aramak için çalışmalar 3'üncü gününde de devam ediyor.

Silivri'ye yaklaşık 2 kilometre açığa çekilen ve bilirkişi incelemesi yapılan Alsu isimli gemide ise incelemelerin devam ettiği öğrenildi.
- Popüler Haberler -
Truva Atı mı? İsrail'in radarındaki iki ülke!
CHP'li Berhan Şimşek'in kadına şiddet uyguladığı anlar ortaya çıktı
Bakan Uraloğlu, Vodafone İzmir Veri Merkezi ve Menemen Köprüsü açılışında konuştu
Türkiye'nin sürdürülebilir turizm vizyonu COP31 ile dünyaya tanıtılacak
Girne'deki gemi faciasında kahreden haber! Can kaybı 12'ye çıktı
Kişisel verileri yasa dışı panel sistemlerinde kullanan 31 avukat hakkında gözaltı kararı



