Seyhan ve Ceyhan'da belediye başkan vekilleri 17 Haziran'da seçilecek

Adana'nın Seyhan ve Ceyhan Belediye Başkanlarının tutuklanması ve görevden uzaklaştırılmasının ardından ilçe belediye meclisleri, başkan vekillerini seçmek için 17 Haziran'da toplanacak.
Valilikten alınan bilgiye göre, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen yolsuzluk soruşturması kapsamında Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin ve Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar'ın 3 Haziran'da tutuklanmasının ardından 2 ilçe belediyesinde başkan vekili seçimi yapılacak.
Seçimlerin yapılması için Valiliğin belediyelere gönderdiği yazıya göre, iki seçim de 17 Haziran Salı günü saat 14.00'te gerçekleştirilecek.

Seyhan Belediyesi'nde başkan vekili seçimi belediyenin meclis toplantı salonunda, Ceyhan Belediyesi'ndeki seçim de Murat Göğebakan Kültür Merkezi'nde yapılacak.
Tekin ve Aydar, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen yolsuzluk soruşturması kapsamında 3 Haziran'da tutuklanmış, 5 Haziran'da İçişleri Bakanlığınca görevden uzaklaştırılmıştı.
- Popüler Haberler -

LGS sınav sonuçlarına ilişkin iddialar yalanlandı

İYİ Parti Milletvekili Çömez'e tepkiler: Kasıtlı bir kötülük ve nifak kampanyasıdır

"Terörsüz Türkiye"ye adım adım... Bahçeli, DEM Parti heyetiyle görüştü

DEM Parti heyetini kabul etti! Bakan Tunç: Daha büyük Türkiye'yi hep birlikte geleceğe taşıyacağız

Başsavcı Akın Gürlek'i tehdit davasında Ekrem İmamoğlu'na hapis cezası

DEM Parti'den Bakan Tunç görüşmesi hakkında açıklama
