Şehit pilotumuzla ilgili kahreden gerçek! Muğla'da kurtulmuş

Hırvatistan'da düşen Orman Genel Müdürlüğü'ne ait söndürme uçağının şehit pilotu Hasan Bahar'ın, Ağustos ayında Muğla'nın Yatağan ilçesinde yaşanan uçak kazasından yaralı olarak kurtulduğu ortaya çıktı.
Hırvatistan'da telsiz irtibatı kesilen Orman Genel Müdürlüğü'ne ait yangın söndürme uçağının enkazına Hırvatistan'ın Senj kenti yakınlarında ulaşıldı. Kazada uçağın pilotu Hasan Bahar şehit oldu.
MUĞLA'DAKİ UÇAK KAZASINDAN YARALI OLARAK KURTULMUŞTU
Yaklaşık 2,5 ay önce Muğla'da yangın söndürme uçağı ile kaza kırıma uğrayan pilot Bahar, Hırvatistan'daki uçak kazasında şehit düştü.

Hırvatistan'daki kazada şehit olan Pilot Hasan Bahar, geçtiğimiz 29 Ağustos tarihinde Muğla'nın Yatağan ilçesi Hacıbayramlar Mahallesi yakınlarında yangın söndürme çalışmalarına katılan söndürme uçağının kaza kırıma uğraması sonucu sağ olarak kurtulup yaralanmıştı.

O tarihte yaralı olarak kurtulan Hasan Bahar, ambulansla Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Muğla Valisi İdris Akbıyık, yaralı pilotu hastanede ziyaret etmişti.
- Popüler Haberler -
Yunanistan'ın alçak paylaşımı sonrası AK Parti'den çağrı: Gereğini yapın
11. Yargı Paketi tamamlandı: Katlanacak cezalar dikkat çekti
Bursa'da gümrük kaçağı araç çetesine operasyon
İmamoğlu suç örgütü soruşturmasında Laleli döviz bürosu emanetçi olarak kullanılmış
Günün Manşeti | 14 Kasım 2025 Cuma
CHP'li belediyelerde usulsüzlük bitmiyor! Vatandaşa ayrımcılık, meclis üyesine kıyak



