Şehit Özkan Özkanlı'nın mesajı ortaya çıktı: Yetim öğrenciye umut olmuş

Hakkari'de görev sırasında girdiği mağarada metan gazı zehirlenmesi sonucu şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Özkan Özkanlı'nın WhatsApp mesajı Türkiye'yi ağlattı. Küçük yaşta yetim kalan Özkan Özkanlı'nın askerliğe başladıktan sonra bir başka yetime umut olduğu ortaya çıktı.
Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinden gelen haber, Türkiye'nin yüreğini yaktı. Terör örgütü PKK'ya ait bir mağarada yapılan arama tarama faaliyetleri sırasında metan gazından zehirlenen 19 askerimizden 12'si şehadete ulaştı.

KENDİSİ GİBİ YETİMLERE UMUT OLMUŞ
Şehit Özkan Özkanlı'nın küçük yaşta babasını kaybederek yetim büyüdüğü, silah altına girdikten sonra da kendisi gibi yetimlere umut olduğu ortaya çıktı.

Henüz sözleşmeli er olarak göreve başladığı ilk dönemlerde, bir yetime destek olma talebini dile getirdiği WhatsApp yazışmaları yürekleri sızlattı.
- Popüler Haberler -
Rasim Arı yuvaya dönüyor: Rozeti Cumhurbaşkanı Erdoğan takacak
İçişleri Bakanlığı: Saray Belediye Başkanı hakkında soruşturma izni verildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Moritanya Cumhurbaşkanı El Ghazouani ile görüştü
HAVELSAN'dan genç mucitlere çağrı: KAAN'ın yazılımını biz yapıyoruz sıra sizde
Edremit'te kuduz alarmı: 7 mahalle karantinaya alındı
Bakan Göktaş'tan genç Müslüman kadınlara çağrı: Geleceğe cesaretle bakan özgüvenli bir sözümüz var



