Sefer Yılmaz: Play-off'a moralli girmek istiyoruz
Bodrum FK Teknik Sorumlusu Sefer Yılmaz, play-off hattındaki yerlerini garantilemek için sahaya çıkacaklarını belirterek, "İnşallah bu hafta yeniden bir seri başlatıp play-off'a moralli girmek istiyoruz" dedi.

Bodrum FK, Trendyol 1. Lig'in 36. haftasında sahasında Erzurumspor FK ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Yalıçiftlik İsmail Altındağ Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Muğla temsilcisi, ligin bitimine 3 hafta kala 62 puanla 5. sırada yer alırken, hem play-off eşleşmeleri için avantajlı bir konumda kalmayı hem de yerini sağlamlaştırmayı amaçlıyor.
Müsabakayla ilgili basın mensuplarına değerlendirmelerde bulunan Bodrum FK Teknik Sorumlusu Sefer Yılmaz, "Erzurumspor bu ligin lideri, hak ederek sezon sonuna ulaştılar. Bir puana şampiyon olacaklar ama onların alacağı puan bizi ilgilendirmiyor. Biz her maçımıza kazanmak için çıkıyoruz. Seyircimizin beklentisi de bu yönde. Özellikle evimizde galip gelmemiz lazım. Biz galibiyet için sahaya çıkacağız; rakiplerimiz şampiyonluk turunu bir sonraki maçta kendi sahalarında atabilirler" ifadelerini kullandı.

"İNŞALLAH BU HAFTA YENİDEN BİR SERİ BAŞLATIP PLAY-OFF'A MORALLİ GİRMEK İSTİYORUZ"
Play-off öncesi form durumunun kritik olduğunu vurgulayan Yılmaz, "Son 6 maçtır iyi skorlar alıyoruz. Sadece son maçta, hak etmemize rağmen galibiyeti kaçırmıştık. İnşallah bu hafta yeniden bir seri başlatıp play-off'a moralli girmek istiyoruz. Futbolcu ve antrenör olarak bu süreçleri çok yaşadık; buralarda çok ilginç senaryolar olabiliyor. Ligi ilk 4 veya 5 içerisinde bitirirsek tek maçlık periyodu kendi evimizde oynayacağız, bu da bizim için büyük bir avantaj" şeklinde konuştu.
SAKATLIKLARDA SON DURUM
Takımdaki sakatlıklar hakkında bilgi veren Yılmaz, "Uzun süreli sakatlıklarımız var. Gökdeniz aramıza yeni katıldı ancak henüz uzun süre oynama ihtimali düşük. Sakatlığının nüksetmemesi için süresini yavaş yavaş artırıyoruz. Celal'in sakatlığı sürüyor. Dino'nun ise play-off öncesi oynama şansı çok az gözüküyor; onu play-off maçlarına yetiştirmeye çalışıyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.
- Popüler Haberler -
MHP'nin 15. Olağan Büyük Kurultayı için tarihi belli oldu
COP31'e doğru! Bakan Kurum: Türkiye, COP31'de iklim politikalarını anlatacak
Bakan Fidan'dan diplomatik temaslar! Mevkidaşlarıyla peş peşe görüştü
İtalya Dışişleri Bakanı Tajani: İstanbul'da bir araya gelen tüm ülkelerin ortak bir amacı var
Terörsüz Türkiye kalkan oldu! MİA raporu İsrail'in planlarını deşifre etti
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Macaristan Başbakanı Magyar ile görüştü



