Şanlıurfa'da TEKNOFEST heyecanı: Selçuk Bayraktar TürkMedya standını ziyaret etti
Şanlıurfa'da düzenlenen dünyanın en büyük havacılık festivali TEKNOFEST vatandaşlardan yoğun ilgi görürken, BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar TürkMedya standını ziyaret ederek organizasyonun medyadaki paydaşlarına teşekkür etti.

Dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST, Şanlıurfa'da devam ediyor. Festival vatandaşlardan yoğun ilgi görürken, 24 TV ekibi etkinliğin nabzını yerinde tuttu.
BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Şanlıurfa'da düzenlenen TEKNOFEST etkinliğinde TürkMedya standını ziyaret etti.
TEKNOFEST'e olan büyük ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Bayraktar, "İlk yıldan itibaren TEKNOFEST'te paydaşımız yoldaşımız oldunuz. Bu ülkenin mühendis bir evladı olarak sizlere şükranlarımı iletiyorum. Sizler sayesinde TEKNOFEST'in misyonu tüm gönül coğrafyamıza tüm ülkemize yayılmış oldu" dedi.
TEKNOFEST'e yoğun katılıma ilişkin ise Bayraktar, "Urfa yüzümüze güldü. Bizler de onları görmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Güneydoğu'daki tüm illerimizden yarışmacılar, katılımcılar, ziyaretçiler hepsi büyük bir coşkuyla ülkemizi tam bağımsız ve müreffeh yarınlarını insanlığın faydasına ülkemizin yararına olacak şekilde inşa etmek üzere buraya geldiler" açıklamasında bulundu.
- Popüler Haberler -
Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti'den istifa etti
Borsada manipülasyon soruşturması: SPK 21 kişi hakkında suç duyurusunda bulundu
Bir öğrenci hayatını kaybetmişti: Başakşehir'deki saldırganın anne ve babası tutuklandı
İzmir paylaşımı tepki çekmişti: Oyuncu Berna Laçin gözaltına alındı
7 Ekim'de başlayan zulmün üçüncü yılı! Londra'da halk Gazze için sokaklara döküldü
Fon soruşturmasında yeni gelişme: Kaya çiftinin ifadesi ortaya çıktı



