Şanlıurfa'da baba ve amca dehşeti: Arazide yarı gömülü halde bulundu

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde vatandaşlar bir tarlada dehşet görüntülere şahit oldu. Yarı gömülü ve vücudu parçalanmış halde cesedi bulunan 26 yaşındaki gencin ölümüyle ilgili baba ve amca tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre olay, 27 Ocak günü Akçakale ilçesine bağlı Kepezli Mahallesi'nde yaşandı. Bir tarlada çiftçilik yapan Kadir Tabazığ (26), 12 Ocak gecesi Kurudere Mahallesi'ndeki evinden ayrıldı. Geri dönmemesi üzerine yakınları, 3 çocuk babası Tabazığ için kayıp başvurusunda bulundu.


BABA VE AMCA TUTUKLANDI
Olayla ilgili başlatılan soruşturma çerçevesinde jandarma, 11 kişiyi gözaltına aldı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden babası İ.T. ve amcası A.T. tutuklandı, diğer şüpheliler ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

- Popüler Haberler -

MİT Başkanı Kalın'dan kritik görüşme! Sınır ötesinde güçlü diplomasi

Cumhurbaşkan Erdoğan, Denizcilik ve Kabotaj Bayramı'nı kutladı

Başkan Erdoğan, Meşhedani ile görüştü

Bakan Yumaklı'dan açıklama... 3 büyük yangın kontrol altına alındı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tataristan Cumhurbaşkanı Rüstem Minnihanov ile görüştü

Köklü kardeşlik bağları ekonomik dayanışmaya dönüşüyor! Ankara'da "yatırım" görüşmesi
