Sakarya'da denize gireceklere uyarı: 5 gün sahillere kırmızı bayrak çekilecek

Karadeniz'de önümüzdeki 5 günde rip akıntısı ve yoğun dalga beklentisi olduğu için Sakarya'nın Karasu, Kocaali ve Kaynarca'daki sahillerine kırmızı bayrak çekilecek.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Karadeniz'de 13-17 Ağustos'ta rip akıntısı ve yoğun dalga beklentisi olduğundan Karasu, Kocaali ve Kaynarca'da sahillere kırmızı bayrak çekileceğini açıkladı.
Belirtilen tarihlerde hava koşullarının denizdeki durumun tehlikeli hal almasına neden olabileceği aktarılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Bu tarihlerde dalga boyunun 1 metreyi aşması ve kuvvetli rip akıntısının etkili olması bekleniyor. Belirtilen tarihlerde ekiplerimizce sahillere kırmızı bayrak çekilecek ve vatandaşlar denize girişlerin tehlikeli olduğu konusunda uyarılacaktır. Büyükşehrimiz 54 kilometreyi ve 3 ilçeyi kapsayan sahil şeridinde teyakkuz halinde. Lütfen uyarıları dikkate alalım."
- Popüler Haberler -
HAVELSAN'dan genç mucitlere çağrı: KAAN'ın yazılımını biz yapıyoruz sıra sizde
Edremit'te kuduz alarmı: 7 mahalle karantinaya alındı
Bakan Göktaş'tan genç Müslüman kadınlara çağrı: Geleceğe cesaretle bakan özgüvenli bir sözümüz var
Cehaletine ağır fatura kesildi! Başörtülü kızlara sözlü tacizde bulunan adamın cezası belli oldu
Dünyanın gözü Ankara'daki NATO zirvesinde: Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Trump baş başa görüşecek
Terör propagandasına geçit yok! Yüz tanıma sistemine takıldılar yakayı ele verdiler



