Reklam çok, önlem yok! Maltepe Metrosu'nda facianın eşiğinden dönüldü

İstanbul'da toplu taşımada sıkça karşılaşılan sorunlardan biri haline gelen metro, metrobüs ve yürüyen merdiven arızalarına bu kez ilginç bir olay eklendi. Maltepe Metro İstasyonu'nda yürüyen merdiveni kullanan bir kadının üzerine reklam panosu düştü. Olayda kadın yaralandı.
İşten evine gitmek için Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı'nın Ayrılık Çeşmesi durağını kullanan Güner Yertek, Maltepe istasyonunda indikten sonra yürüyen merdivenlere geçti.
Bu sırada üzerine reklam panosunun düşmesi sonucu başından yaralanan Yertek'in yardımına çevredekiler koştu.
Yertek, istasyona gelen sağlık ekibinin müdahalesinin ardından hastaneye götürüldü.
Hayati tehlikesi olmadığı öğrenilen Yertek, sorumlular hakkında polise şikayette bulundu.
İSTASYON SORUMLULARINDAN İLGİNÇ YANIT
Metro istasyonu sorumlusu N.U.İ'nin şüpheli olarak alınan ifadesinde, metro girişinde çalışma yapıldığını ve yüklenici firmanın ismini bilmediğini beyan ettiği öğrenildi.
Polisin konuyla ilgili incelemesi sürüyor.
- Popüler Haberler -

"Yangın söndürme uçağı yetki talebi reddedildi" iddiasını yalanlandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan-DEM Parti İmralı Heyeti görüşmesinde tarih belli oldu

Rüşvet soruşturması kapsamında tutuklanmıştı! Savcılıktaki ifadesine ulaşıldı

Çanakkale'de orman alanında çıkan yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor

Türkiye genelinde sıcaklar kavuracak! Uzmanından hava durumu tahminleri

"İzmir'de 228 konut ağır hasarlı" Bakan Yerlikaya: Yangınlarda hasar tespitlerini yaptık
