Özgür Özel'in açıklamalarına sert tepki! Saygısız bir siyasi saldırganlık

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Cumhur İttifakı açıklamasını sert sözlerle eleştirdi. Çelik, "Özel'in Cumhur İttifakı bileşenlerine “suç ortağı” demesi ise siyasi nezaket atmosferine yakışmayan saygısız bir siyasi saldırganlık" dedi.
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Özgür Özel'in Cumhur İttifakı ile ilgili sözlerine tepki gösterdi.
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in paylaşımında şu ifadelere yer verdi:
CHP Genel Başkanı Sn Özgür Özel'in Cumhur İttifakı'nın birliğinde ve bütünlüğünde bir sorun olduğunu düşünmesi beyhude bir yaklaşımdır. Sn Özel'in Cumhur İttifakı bileşenlerine "suç ortağı" demesi ise siyasi nezaket atmosferine yakışmayan saygısız bir siyasi saldırganlıktır.
Cumhur İttifakı güçlü bir birliktelikle yoluna devam etmektedir ve her türlü saldırganlığa siyaset ve hukuk zemininde cevap verecek güçtedir. Sn Özel'in Cumhurbaşkanımızın iade-i ziyareti sonrasında bu şekilde yakışıksız bir açıklama yapmasını, yürüttüğü siyasete dönük olarak CHP içinde meydana gelen rahatsızlıkları giderme çabası olarak görüyoruz.
- Popüler Haberler -
Murad AESA Radar ile gövde gösterisi! KIZILELMA'da yeni aşama paylaşıldı
Suyun altı da üstü kadar kalabalık! Savunma sanayisinde su altı akustik sistemleri
Etnospor Başkanı Bilal Erdoğan, Gürcistan'da kültürel iş birliğini görüştü
Bakan Aşkın Bak: Çocuklar uyurken sessiz kalınır, öldürülürken değil!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li belediyelere tepki: Şikayet listesi uzun
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan Abdullah Şahin için başsağlığı mesajı



