ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Özgür Özel'den Kamer Genç'in mezarı başında rakı rezaleti! ''Vasiyeti'' savunması çöktü

HABER MERKEZİ - | Son Güncelleme Tarihi:
Özgür Özel'den Kamer Genç'in mezarı başında rakı rezaleti! ''Vasiyeti'' savunması çöktü

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Tunceli eski milletvekili Kamer Genç'in mezarı başında rakı içtiği skandal görüntüler ortaya çıktı. Genç'in avukatı Ergün Özer, 'Bu vefat eden kişinin hatırasına hakarettir. Bu en hafif tabiriyle saygısızlıktır.' dedi. CHP tarafından gelen 'vasiyetiydi' iddiasını da yalanlandı.

Kapat

HABERİN DEVAMI

Hayatını kaybeden Tunceli eski milletvekili Kamer Genç'in mezarı başında CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'nın rakı içtiği skandal görüntüler paylaşıldı.

Kamer Genç'in avukatı Ergün Özer, TGRT Haber'de görüntülere ilişkin açıklamalarda bulundu.

'HATIRASINA HAKARET'

Görüntüleri büyük bir üzüntüyle izlediğini belirten Özer "Bu vefat eden kişinin hatırasına hakarettir. Bu en hafif tabiriyle saygısızlıktır" sözlerine yer verdi.

'KESİNLİKLE BÖYLE BİR TALEBİ YOKTUR'

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'nın da bulunduğu görüntülerde "Genç'in vasiyeti" savunmasına ayrıca tepki gösterildi. Özer "Kamer Genç'in kesinlikle böyle bir talebi yoktur" ifadelerini kullandı.

DAVA AÇILACAK

Ergün Özer, Genç'in ailesi ile istişare yapıldıktan sonra gerekli hukuki işlemlerin başlatılacağını dile getirdi.

'KALABALIK DAĞILINCA RAKILARI GETİRMİŞLER'

Görüntülere dair açıklamalarda bulunan Gazeteci Fatih Atik "Bu görüntüler 5 yıl öncesine ait. Kalabalık dağıldıktan sonra rakıları getirmişler" açıklamasında bulundu.


Etiketler:
CHP Genel Başkanı Özgür Özel Skandal görüntüler