ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Muhittin Böcek soruşturmasında tutuklu sayısı arttı: Biri kiralık kasa görevindeydi

AA - | Son Güncelleme Tarihi:
Muhittin Böcek soruşturmasında tutuklu sayısı arttı: Biri kiralık kasa görevindeydi

Antalya Büyükşehir Belediyesine yönelik yürütülen rüşvet ve kara para aklama soruşturmasında gözaltına alınan 4 şüpheliden 2'si tutuklandı. Soruşturma kapsamında dikkat çeken iddialar ve yeni detaylar ortaya çıktı.

Kapat

HABERİN DEVAMI

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Muhittin Böcek'e ait paraların, berberi Ö.S. tarafından saklandığı, ayrıca Mustafa Gökhan Böcek tarafından muhtelif kişilere rüşvet verirken çekilen görüntülerin Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Medya Sorumlusu B.Ü, kız arkadaşı olan belediye çalışanı Z.B.Ş ve gazeteci C.D'nin de bulunduğuna yönelik ihbar üzerine 4 zanlı gözaltına alındı.

C.D. emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakılırken, adliyeye sevk edilen şüphelilerden B.Ü. ve Ö.S tutuklandı. Z.B.Ş. ise savcılıktan serbest bırakıldı.

OLAY

Antalya Büyükşehir Belediyesine yönelik soruşturma kapsamında "rüşvet, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama" iddiasıyla 4 kişi gözaltına alınmıştı.


Etiketler:
muhittin böcek Antalya belediyesi soruşturma antalya tutuklama