Milli irade ruhu yeniden canlandı! Türkiye'de tüm camilerde eş zamanlı sela okundu
15 Temmuz hain darbe girişimine karşı göğsünü siper eden Türk milletinin en büyük manevi gücü olan selalar, 10. yıl anma etkinlikleri kapsamında Türkiye genelindeki tüm camilerde yankılandı.

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla ülke genelinde geniş kapsamlı anma programları gerçekleştirileceği belirtilmişti.
Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü koordinesinde yürütülen programlar kapsamında, tüm camilerde 15 Temmuz'u 16 Temmuz'a bağlayan gece saat 00.13'te bütün camilerde eş zamanlı sela okunuyor.
Aynı gece sabah namazına kadar camilerin minare ışıkları açık tutulacak, merkez camiler ile program alanlarına yakın camiler vatandaşların ibadetine açık olacak.
- Popüler Haberler -
#CANLI BM'de mazlumların sesi oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kimse kusura bakmasın Filistin vücut bulacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Turgutlu'daki okul saldırısına ilişkin net mesaj: Gereken tedbirler alınıyor
Kırıkkale'de narkotik operasyonu: 12 milyonluk zehir ele geçirildi
Denizaltıların korkulu rüyası oldu: Milli SİHA'dan kusursuz atış
"İklim krizinin karşısında dünyamızı korumak, sınırları aşan bir dayanışmayı gerekli kılıyor"
Aleyna Çakır'ın ölümüne ilişkin davada karar açıklandı



