Meteorolojiden bazı iller için kuvvetli kar ve fırtına uyarısı

Meteoroloji yurdun doğusundaki bazı iller için kuvvetli kar, Batı Akdeniz için fırtına uyarısında bulunuldu.
Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, bugün akşam saatlerinden itibaren Van'ın kuzey ve güney ilçeleri, Hakkari'nin ve Şırnak'ın doğu kesimlerinin yükseklerinde kuvvetli karla karışık yağmur ve kar bekleniyor.
Yağışlar nedeniyle ulaşımda aksamalar, çığ tehlikesi, buzlanma ve don, yükseklerde tipi ile düşük rakımlı yerlerde kar erimesine bağlı sel ve su baskını gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.
Batı Akdeniz'in batısında ise 6 ila 8 kuvvetinde fırtına şeklinde esecek rüzgarın, akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi öngörülüyor.
- Popüler Haberler -
2 ildeki uyuşturucu operasyonu! 12 kişi tutuklandı
Okul saldırıları... Medya kuruluşlarına sorumluluk çağrısı
İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Bekayi: Bugün yüksek ihtimalle Pakistan'dan bir heyeti ağırlayacağız
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Her alanda Kazakistan ile işbirliğimizi geliştireceğiz
MSB, Ağrı Dağı'nın Göktürk-2B uydusuyla çekilen fotoğrafını paylaştı
AK Parti'den okula silahlı saldırı açıklaması: Süreç hassasiyetle takip ediliyor



