ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Mersin'de rüşvet soruşturması: CHP'li Belediye Başkanı için tutuklama talebi

Mersin Büyükşehir Belediyesine yönelik ihale ve doğrudan temin işlemleri soruşturması kapsamında Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'in de aralarında bulunduğu 26 şüpheli tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. 8 şüpheli hakkında ise adli kontrol talep edildi.

IHA - | Son Güncelleme Tarihi:
Mersin'de rüşvet soruşturması: CHP'li Belediye Başkanı için tutuklama talebi

Mersin Cumhuriyet Başsavcılığının ihale ve doğrudan temin işlemlerine ilişkin yürüttüğü soruşturma kapsamında 1 Ekim'de Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit ve Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer'in de aralarında bulunduğu 59 şüpheli gözaltına alınmıştı.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, sabaha karşı geniş güvenlik önlemleri altında Mersin Adliyesine getirildi. Yapılan sorgulamaların ardından Vahap Seçer'in de içinde bulunduğu toplam 26 şüpheli tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.

8 ŞÜPHELİYE ADLİ KONTROL TALEBİ

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan diğer 8 şüpheli hakkında ise adli kontrol uygulanması talep edildi. Mahkemenin tutuklama ve adli kontrol taleplerine ilişkin değerlendirmesinin kısa sürede tamamlanması bekleniyor. Soruşturmanın genişleyerek devam ettiği, yetkililerin konuyla ilgili yeni açıklamalar yapabileceği belirtiliyor.

Kapat

HABERİN DEVAMI


Etiketler:
Mersin Vahap Seçer Mersin Büyükşehir Belediyesi soruşturma tutuklama yolsuzluk