'Mersin'de bir genç Suriyeli tarafından bıçaklandı' iddiası: DMM çürüttü

Bazı sosyal medya hesaplarında, "Mersin'de bir genç, Suriyeli sığınmacılar tarafından bıçaklandı." iddiası paylaşıldı. Dezenformasyonla Mücadele Merkezi o iddiaları çürüttü.
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, "Mersin'de bir genç, Suriyeli sığınmacılar tarafından bıçaklandı." iddiasının doğru olmadığını bildirdi.
DMM'den yapılan açıklamada şunlar kaydedildi;
Bazı sosyal medya hesaplarından paylaşılan, "Mersin'de bir genç, Suriyeli sığınmacılar tarafından bıçaklandı." iddiası doğru değildir.
Mersin Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, 17 Ağustos günü Çukurova Mahallesi'nde kavga ihbarı almış ve olay yerine ivedilikle intikal edilmiştir.
Olayda bir kişinin kesici delici aletle yaralandığı belirlenmiş, yapılan çalışmalar kapsamında saldırganın iddia edildiği gibi yabancı uyruklu değil, İ.K. isimli Türk vatandaşı olduğu tespit edilmiştir. Olaya karışan diğer iki şahısla birlikte toplam üç kişi yakalanarak gözaltına alınmıştır.
Olayla ilgili soruşturma tüm boyutlarıyla titizlikle takip edilmekte olup, vatandaşımızın tedavisi hastanede devam etmektedir. Kamuoyunu provoke etmeye yönelik manipülasyonlara itibar etmeyiniz.
- Popüler Haberler -

750 bin euro'luk villayı rüşvet olarak aldığı iddia edildi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhitin Böcek tutuklandı

DMM'den Özgür Özel'in iddialarına yalanlama: Bilinçli bir algı operasyonu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TOGG'un sedan modelini kullandı

Antalya ve Çanakkale'den sevindiren gelişme: Bakan Yumaklı duyurdu

Orman yangınlarıyla mücadele! Bakan Kurum: İzmir ve Bilecik'te 415 ev ve işyeri hasar aldı
