ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Konya'da bıçaklı hesaplaşma! Gerçek ortaya çıktı

İHA - | Son Güncelleme Tarihi:
Konya'da bıçaklı hesaplaşma! Gerçek ortaya çıktı

Konya'da galericilik yapan bir kişiyi öldüren Mustafa A.'nın oğlu Mehmet Akif A.'nın, cinayetten bir gün önce ölen galerici ve dört kişi hakkında ölüm tehdidi ve zorla senet imzalatma suçlamasıyla polise başvurduğu ortaya çıktı.

Kapat

HABERİN DEVAMI

Konya'da çıkan kavgada galericilik yapan kişiyi öldüren cinayet zanlısı Mustafa A.'nın oğlu Mehmet Akif A.'nın olaydan 1 gün önce polis merkezine giderek, ölen galerici ve 4 kişi hakkında, kendilerini ölümle tehdit ettikleri ve zorla senet imzalattıkları suçlamasıyla şikayetçi olduğu öğrenildi.

Olay, geçtiğimiz pazar günü saat 16.45 sıralarında merkez Karatay ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi Hoşsohbet Sokak Galericiler Sitesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, site içerisinde galericilik yapan Mustafa A. ile oğlu Mehmet Akif A., aralarında alacak-verecek nedeniyle husumet bulunan meslektaşları Ahmet Çay'ın iş yerinde tartışmaya başladı.

OLAYDAN 1 GÜN ÖNCE ŞİKAYETÇİ OLMUŞ

Öte yandan, cinayet zanlısı Mustafa A.'nın oğlu Mehmet Akif A.'nın olaydan 1 gün önce polis merkezine giderek olayda hayatını kaybeden Ahmet Çay, İ.K., B.A., L.K. ve M.U. hakkında, 'kendilerini ölümle tehdit ettikleri ve zorla 3 milyon 250 bin liralık senet imzalattıkları' suçlamasıyla şikayetçi olduğu öğrenildi.


Etiketler:
Konya galerici cinayet Mehmet Akif A. ölüm tehdidi