ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Konya merkezli 9 ilde eş zamanlı FETÖ operasyonu: 20 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanlığı, Konya merkezli 9 ilde eş zamanlı düzenlenen FETÖ operasyonlarında aralarında Kamu Personelinin de bulunduğu 20 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

HELİN KAYA - | Son Güncelleme Tarihi:
Konya merkezli 9 ilde eş zamanlı FETÖ operasyonu: 20 şüpheli yakalandı

Konuya ilişkin İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabı üzerinden operasyona ilişkin detaylara yer verdi.

Bakan Yerlikaya, şunları kaydetti:

"FETÖ'ye yönelik düzenlediğimiz operasyonlarda 20 şüpheli yakalandı!"

Konya merkezli 9 ilde FETÖ'ye yönelik bugün düzenlediğimiz operasyonlarda; aralarında Kamu Personelinin de bulunduğu 20 şüpheli yakalandı!

Cumhuriyet Başsavcılıkları ile Emniyet Genel Müdürlüğü TEM Daire Başkanlığı ve İstihbarat Başkanlığı koordinesinde; Konya İl Emniyet Müdürlüğü TEM Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu; Konya merkezli İstanbul, Kocaeli, Hatay, Gaziantep, Kayseri, Kahramanmaraş, Ankara ve Manisa'da düzenlenen operasyonlarda;

Şüphelilerin FETÖ'nün "Askeri Mahrem Yapılanması" içerisinde faaliyet gösterdikleri belirlendi.'

Valilerimizi, operasyonları koordine eden Cumhuriyet Başsavcılıklarımızı ve operasyonları gerçekleştiren Konya İl Emniyet Müdürlüğümüz ile Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum.

Milletimizin birlik ve beraberliğine, devletimizin bütünlüğüne, vatandaşlarımızın huzuruna ve refahına kastedenlere karşı mücadelemize aralıksız devam ediyoruz."

Kapat

HABERİN DEVAMI


Etiketler:
FETÖ operasyon tutuklama konya