Kontrolden çıkan otomobil halk otobüsüne çarptı: 2 ölü
Malatya'da kontrolden çıkan otomobilin halk otobüsü ile tıra çarptığı kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

Kaza, saat 20.30 sıralarında Malatya-Elazığ karayolu TÜVTÜRK Kavşağı mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Elazığ istikametinden gelen S.Ç. idaresindeki 34 E 0353 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu aynı yönde ilerleyen Ö.T. yönetimindeki 23 AAZ 953 plakalı Scania marka tır ile N.B. idaresindeki 44 BF 510 plakalı halk otobüsüne çarptı.
Ortalığın savaş alanına döndüğü kazada otomobilde yolcu olarak bulunan Cengiz Özen (27) ile Ahmet Çelik (30) hayatını kaybetti, S.Ç., M.Ç. ve N.B. yaralandı.İhbar üzerine bölgeye polis, sağlık, UMKE ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırılırken, hayatını kaybedenlerin cenazeleri Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Öte yandan kaza anı kameraya yansıdı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
- Popüler Haberler -
Tahliye edilen eski DHMİ Daire Başkanı Cemil Acar yeniden gözaltına alındı
DMM algı operasyonlarına geçit vermedi: Çocuklarımızın ve ailemizin güvenliğini kimseye feda etmeyiz
Bakan Fidan'dan İsrail'in kirli politikalarına karşı ABD'ye açık çağrı: Nüfuzunuzu daha fazla kullanmanızı bekliyoruz
BM 81. Genel Kurulu... Başkan Erdoğan'ın diplomasi trafiği başladı
Bakan Bak'tan Turkcell'e nezaket ziyareti
Çelik Kanatlar Akdeniz'in semalarında! Bir eğitim uçuşu daha başarıyla gerçekleştirildi



